top of page

Gezondheidsprogramma 3Care

Eenvoudige en doeltreffende ondersteuning voor meer gezondheid en vitaliteit!

Een orthomoleculair voedingsprogramma is gebaseerd op een ketogeen dieet en zorgt voor vetverbranding en ontgifting. Het gezondheidsprogramma 3Care is speciaal ontwikkeld om op een gezonde en eenvoudige manier het lichaam te ontdoen van afvalstoffen en overtollige vetreserve zonder dat dit ten koste gaat van gezond spierweefsel.

 

De kans op herstel, op welk niveau dan ook, is namelijk groter bij een gezond en schoon lichaam. Het lichaam krijgt als het ware een ‘reset’. Het resultaat is een gezonde leefstijl met meer energie, een hogere vitaliteit en een blijvende gewichtsbeheersing.

Een gezonde leefstijl is immers de basis voor een gezonder leven!

Meer informatie over 3Care? Bekijk deze video.

Darmherstel

Gezonde darmen zijn een vereiste voor je gezondheid. De darmen spelen namelijk een essentiële rol in het ontstaan van bepaalde ziektes maar ook vaak in het verbeteren of oplossen van ziektes.

Zelfherstellend vermogen verbeteren

Het is belangrijk dat het zelfherstellend vermogen van ons lichaam aangesproken wordt en dat tekorten worden aangevuld. 3Care heeft een basis voedingssupplement ontwikkeld dat alle benodigde vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren bevat om tekorten te voorkomen. Maar éénmaal per dag innemen, als extra ondersteuning, om tekorten te voorkomen.

Vet verbranden

Begin met uw lichaam te ontdoen van reservevet en ongewenste afvalstoffen . Reservevet wordt opgeslagen in buikvet of/en in de vet rondom organen. Overgewicht  is ongezond en een belangrijke bron van veel voorkomende welvaartsziekten.

Top 3 voor een goede basis in de gezondheidsherstel:

Gezonde voeding is ook gebaseerd op 3 pijlers:

Gezonde koolhydraten

Essentiële en gevarieerde eiwitten

Essentiële en gebalanceerde vetzuren

Belangrijk om te weten:

Het 3Care Cell Protection programma is verdeeld in 2 fases en wordt begeleid door eenvoudige dagschema’s met smakelijke, makkelijke recepten, waarbij je niet langer hoeft te ‘tobben’ wat er die dag ‘nou weer eens’ op het menu moet staan.

Het is eenvoudig toepasbaar in elke gezinssituatie

De volgende gezondheidsklachten kunnen met het gezondheidsprogramma van 3Care worden behandeld:

Allergieën – Anti-aging – Bloeddruk – Bloedsuiker – Cholesterol – Concentratie – Darmen – Diabetes type II – Energie en vitaliteit – Eczeem – Fybromyalgia – Gewrichten – Hart- en Vaatstelsel – Hersenen – Hoofdpijn – Huid – Immuunsysteem – Libido – Menopauze – Migraine  – Overgewicht – Pijn – Pré zwangerschap – Prostaat – Schildklier – Slaapkwaliteit – Spieren – Sport – Vermoeidheid – Zenuwstelsel.

Door middel van metingen met een bioresonantie  kan ik je laten zien welke verbeteringen er zijn ontstaan door de andere manier van eten en de basissuppletie. Een mooie, simpele en effectieve manier om aan je gezondheid te werken. 

De basis van het programma is een boek met veel recepten die allemaal snel klaar te maken zijn en vaak heerlijk worden gevonden. 

De kosten van het 3Care startpakket zijn: 139,30 (Boek, 2 maanden suppletie en ketosesticks). 

De consulten komen daar nog bij (evt deels vergoed door de zorgverzekeraar). 

Wil je meer informatie? Laat het me weten of kijk op de website van 3care:  www.3care.eu

Het is financieel laagdrempelig

Medisch verantwoord op basis van recente wetenschappelijke inzichten

Bij uitstek geschikt voor lactose- en glutenvrije dieet

In 30 dagen reinigen op celniveau

Professioneel in ondersteuning en begeleiding naar behoefte

bottom of page